Professionele car cleaning in Almere

Uw auto zo lang mogelijk mooi houden? Car cleaning draagt bij aan een fraai aanzicht van uw auto. Bovendien blijft de waarde langer behouden als het interieur en de buitenzijde regelmatig schoongemaakt worden.

Naast onderhoud en reparatie bieden wij tevens professionele car cleaning in onze garage in Almere, Flevoland. Een snelle service voor de totale reconditioning van personen- en bedrijfsauto's.


Exterieur
In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.


Wassen en polijsten
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.


Finishing touch
Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. Ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!


Ook het motorcompartiment 
Geen plek in de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn als in het motorcompartiment. Wij reinigen niet alleen het plaatwerk, maar op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor.


Interieur
Ook het interieur van een auto heeft te lijden onder gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren…, wij weten er raad mee. De cabine en ook de bagageruimte maken wij in no-time als nieuw.


Bekleding
De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.


Overige onderdelen
Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.


Frisse geuren
Wij kunnen desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken. Vanille, ocean, bos, leer…, het assortiment is groot.


Snelle car cleaning service in Almere
Omdat het vervelend is om uw auto te moeten missen staan wij garant voor een snelle service. Als de auto ‘s ochtends tussen 8 en 9 wordt gebracht, zorgen wij ervoor dat u deze dezelfde avond schoon en glimmend kunt ophalen.

Prijzen
Voor autodealers, bedrijven en leasemaatschappijen worden speciale prijzen gehanteerd voor car cleaning. Aan de hand van de door u gestelde eisen doen wij u een geheel vrijblijvende aanbieding. We komen graag bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken.

  • Krassen polijsten v.a. € 14,95
  • Stofzuigen, ramen ontvetten, dashboard, kozijnen, luchtverfrisser v.a. € 19,50
  • Auto handmatig in de was zetten v.a. € 20,00
  • Polijsten + handmatig in de was zetten v.a. € 75,00
  • Compleet interieur reinigen, inclusief bekleding v.a. € 60,00
  • Complete poetsbeurt in- en exterieur + motorruimte v.a. € 125,00
autoservice Almere